torstai 29. tammikuuta 2015

LAPSUUSLAATIKKO

Aloin yks ilta väsämään Nellille lapsuuslaatikkoa, pieni kenkälaatikko oli juuri sopiva ja päällystin sen meidän olkkarin tapetilla kun oli jäänyt ylimääräistä. Halusin nimittäin kerätä sinne kaikki Nellin lapsuusmuistot, niitä on kiva katsella jälkeenpäin ja varmasti on kiva sitten Nellistäkin katsoa laatikon sisältöä kun on vähän isompi.

Halusin säästää kaikki Nellin ensimmäiset jutut, vaipasta ensiaskeleen kenkiin. Lisäksi, oon laittanut tottakai säästöön kastekynttilän, kastetyynyn paitsi kastemekkoa ei voi sillä tavalla laittaa säästöön kun se kiertää suvussa mutta ristiäisten juhlamekko laitan säästöön sitten kun on mennyt pieneksi. Jätetääs puheet nyt sikseen, ja kurkataan Nellin lapsuuslaatikkoon!
Pieni laatikko on niin täynnä sitä tavaraa, ettei kansi enää mene kiinni joten aion jonain kauniina päivänä ostaa yyber hienon laatikon johon mahtuisi lisää Nellin pari vaatekappaletta ja sen sisälle tämä pieni laatikko. Niin ja unohtamatta kastekynttilää sekä kastetyynyä, myös aion lisätä laatikkoon ainakin hiuskiehkuran, maitohamput ja tälläiset pääsyliput yms missä ollaan oltu Nellin kanssa. Vauvakirjaa oon täytellyt jo raskaudesta asti, sitäkin on sitten kiva isompana lukea! Hupsista, pakko vielä kertoa, että täytyyhän laittaa Nellin rakkaan uni nallen laatikkoon säilöön ja pari muuta lelua. ;)


Äitiyslaatikko toimii tällä hetkellä Neltsun lakanoiden laatikkona, alunperin mun piti siihen kerätä kaikki muistotavarat, mutta ä-laatikko on meidän sängyn alla ja on vähän jo kärsinyt niin en viitsi sellaista säilöä. Ehkäpä sitten seuraavan mukeron kohdalla vois pitää ä-laatikosta parempaa huolta..

Onko teillä itsellä tälläistä lapsuuslaatikkoa, tai kenties omalla lapsellanne? :)

- Veera3 kommenttia: